aantal 6 | hoofdgerecht | | aziatisch | lactosevrij
San choy bow is van origine Aziatisch streetfood dat direct wordt gegeten uit een groen blaadje. Een soort sla-wrap. Vul stevige radicchiobladeren met gehakt en kruidige specerijen. Extra leuk: het ziet er superkleurrijk uit en is laag in koolhydraten. Ook lekker: udonnoedels met miso-gehakt
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Varkensgehakt koop je bij de toko en sommige slagers. Of neem half-om-half- gehakt. Als je een gehaktmolen hebt, kun je ook zelf varkensvlees (bijv. schouder) fijnmalen. Komkommer en wortel in lange dunne spaghettirepen (julienne) snijden gaat goed met een spiraalsnijder. In juliennereepjes snijden met de mandoline of grof raspen kan ook.
RECEPTEN, STYLING: KIRSTEN JENKINS | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | radicchioblad met sinaasappel-eendenborst en steranijs