aantal 4 | hoofdgerecht | winter | |
Janneke Phillipi laat zich graag inspireren door gerechten uit de wintersportgebieden, want dáár weten ze wel hoe je kou verdrijft. Tip: als je geen raclettepannetje hebt, kun je de kaas ook raspen en vervolgens in een bodempje warme witte wijn op laag vuur laten smelten.
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Raclettekaas is te koop bij veel supermarkten, evt. kun je ook gruyère nemen.
* Cornichons zijn pittige, zure Franse mini- augurken, te koop bij sommige supermarkten. Of neem kleine zoetzure augurken, die zijn iets milder dan de echte Franse cornichons.
Recept, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | raclette met gestoofde wijnzuurkool & ham