aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | mediterraans |
Vandaag vervangen we risotto eens door quinoa. En dat smaak net zo lekker! Is er geen snijbiet verkrijgbaar? Kijk onderaan het recept voor alternatieven! Bekijk het recept voor caribische quinoa salade eens.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
*Snijbiet is een bladgroente die in Nederland niet altijd even makkelijk te krijgen is. Jammer, want de smaak, die doet denken aan een combinatie van spinazie en bieten, is verrukkelijk. In plaats van snijbiet kun je in dit gerecht ook wilde spinazie gebruiken of fijngesneden rode bieten of grofgesneden raapstelen of zomerpostelein.
Recept: Eke Mariën. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | quinoarisotto met kip en champignons