aantal 6 | bijgerecht, borrelhap, hapje | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | indiaas | glutenvrij, vegan, vegetarisch
Asma Khan: 'Mijn liefde voor pyaz ke pakora gaat terug naar de vreugde die ik als kind voelde wanneer de eerste moessonregens vielen. Ik herinner me nog dat de verkoelende regen na een broeiende vochtige periode die weken duurde, een verademing was. De eerste buien waren altijd een wolkbreuk. Wij kinderen zaten bij het raam, keken naar de aanhoudende stortbui, aten pyaz ke pakora en namen slokjes chai. Serveer de beignets met groene chutney.Dit recept komt uit het kookboek Ammu van Asma Khan en staat samen met een selectie van haar andere recepten in de nieuwe delicious.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
RECEPTEN: ASMA KHAN | FOTOGRAFIE: LAURA EDWARDS | STYLING: TAMARA VOS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pyaz ke pakora (uienbeignets)