aantal 6 | nagerecht | kerst, winter, zomer | internationaal |
Niets gaat boven zelfgedraaid ijs! Met goede basisingrediënten maak je verrukkelijk chocolade-ijs. Wij delen twee variaties met chocolade-ijs: een met koffie en de andere met chocolate chip cookies. Een ijskoud kunstje!
Kooktijd:25 minuten
Vriezen4 uur
Totale tijd:25 minuten
Variatie 1:
chocolade-koffie-ijs
Maak chocoladekoffie-ijs door 20 g instant espressopoeder door de melk te roeren en mee te verwarmen.
Variatie 2:
chocolate chip cookie-ijs
Maak chocolatechipcookie-ijs door 4 chocolatechipcookies grof te verkruimelen en meteen na het draaien in de ijsmachine door het ijs te scheppen. Laat in de vriezer goed opstijven.
Recepten: Dosia Brewer. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jan Willen van Riel. Bereiding: Eke Mariën. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pure-chocolade-ijs