aantal 6 | hoofdgerecht | familietijd, feestelijk, kerst | internationaal | glutenvrij, lactosevrij
Pulpo, oftewel inktvis, is misschien niet het meest voor de hand liggende ingrediënt. Maar laat je niet afschrikken door die tentakels want ze hebben een heerlijk smaak. Helemaal in combinatie met sherry, sinaasappel en amandelzout.Dit gerecht gaat goed samen met een frisse salade. Zoals deze salade van opperdoezer ronde, krombekbonen en groenten.
Voorbereiding:20 minuten
stoven50 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
Recept: Trudelies Schouten, Merijn Tol en Dosia Brewer. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Victor de Launay
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pulpo met sherry & sinaasappel-amandelzout