aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | italiaans | vegetarisch
Een topper voor ieder moment van de week, deze pizza met aubergine en romige buffelmozzarella. Helemaal zelfgemaakt: het deeg én de saus én de heerlijke topping. Nodig je vrienden uit en hang de pizzaioli uit. Maak je oven zo heet mogelijk en bak voor iedereen zo’n vegetarische pizza parmigiana!Nog meer pizza's uit je oven toveren? Deze sfincione – Siciliaanse pizza – met spinazie, spek en pecorino is ook heerlijk.
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:25 minuten
rijzen20 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
* Semolina is fijn tarwegriesmeel, te koop bij supermarkten, biologische winkels of Italiaanse delicatessenzaken.
RECEPT: LOUISE PICKFORD & MARY CADOGEN | FOTOGRAFIE: IAN WALLACE | SYTLING: LOUISE PICKFORD.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pizza parmigiana