aantal 2 | hoofd, hoofdgerecht | weekend | italiaans |
De topping op de pizza moet perfect inbalans zijn met de hoeveelheid deeg. Op een pizza gaat zo’n 250 g beleg. Vincenzo, van de beste pizzeria van Nederland nNea: ‘Onze pizza bevat veel wateren minder bloem en dat heeft een zeer delicaat effect. Op zo’n pizza mag nooit te veel kaas en niks mag over elkaar heen bij ons.'Bereiden: ± 30 min. / rusten ± 24 uur / rusten ± 1 uur / ± 3 uur rijzen / oven ± 20 min.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:20 minuten
rusten + rijzen1 dag 4 uur
Totale tijd:1 dag 4 uur 50 minuten
Recept en bereiding: Vincenzo Onnembo
Fotografie: Ernie Enkelaar
Styling: Cyn Ferdinandus
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pizza in pala dei pastori