aantal 6 | voorgerecht | zomer | spaans |
Summertime and the living is easy… Een paar kleine voorgerechten vragen wat meer voorbereiding, maar het is wel extra feestelijk. Kip met mangosalsa, tabouleh of deze pittige gazpacho met krab. Stuk voor stuk ideale appetizers. Vooral samen met een frisse cocktail.
Kooktijd:45 minuten
Koelen2 uur
Totale tijd:2 uur 45 minuten
* Verse jalapeñopepers zijn online te koop en soms bij de supermarkt. Ingemaakt zijn ze in pot verkrijgbaar bij de supermarkt. Gerookt paprikapoeder (pimentòn de la vera) is te koop bij delicatessen- en kookwinkels en via internet, vervang het evt. door gewoon paprikapoeder. Of neem cayennepeper als alternatief .
** Te koop bij goedgesorteerde viswinkels, vervang het evt. door kreeftenvlees, garnalen of wat krab uit blik.
Recept: Valli Little. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: David Morgan
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pittige gazpacho met krab