aantal 6 | hoofdgerecht | doordeweeks | fusion | vegetarisch
Fusion cooking? Kom maar door! Probeer deze pitabroodjes met kool, avocado en jalapeñosalsa eens. Een heerlijk pitabroodje tjokvol ingrediënten vol smaak. Cavolo nero is het Italiaanse zusje uit de koolfamilie en heeft een heel eigen smaak en bite.
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Bij veel supermarkten zijn verse jalapeñopepers te koop, kijk anders bij mediterrane of Aziatische winkels.
** De jonge blaadjes van cavolo nero of palmkool zijn bij sommige supermarkten te koop. I.p.v. cavolo nero kun je ook wat fijngesneden kool nemen, bijv. spitskool, Chinese kool of groene kool.
Recept: Phoebe Wood. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pitabroodjes met kool, avocado en jalapeñosalsa