aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | | mediterraans |
Pitabroodjes met gehaktvulling die smelt op je tong. Geef je lunch een upgrade met deze pitabroodjes. Zó lekker en vol smaak. Venkel heeft een licht frisse anijssmaak en geeft dit gerecht nét dat beetje extra.
Kooktijd:50 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Extra grote pitabroodjes die dun zijn, kun je zo bakken als in het recept beschreven. Heb je kleine pitabroodjes, dan kun je ze niet dubbelklappen. Bak ze dan in de pan aan een kant licht goudkleurig, snijd ze open, vul ze en bak de andere kant ook zo, totdat de kaas licht smelt.
RECEPTEN: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: JEREMY SIMONS | STYLING: KIRSTEN JENKINS | BEWERKING: TRUDELIES SCHOUTEN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pitabroodjes met gehaktvulling