aantal 10 | zoet | feestelijk | frans |
Het maken van deze pistachemeringues is een secuur werkje, maar oh wat zijn ze heerlijk! Een flinke dot zoete aardbeienroom maakt de luchtig gebakken meringues helemaal af. Tip: gebruik poederkleurstof om de meringues een kleur te geven, vloeibare kleurstof kan het mengsel laten schiften.
Kooktijd:50 minuten
Oven1 uur 30 minuten
Totale tijd:2 uur 20 minuten
* Matchapoeder is poeder van gemalen Japanse groene thee. Te koop bij theespeciaalzaken, (Aziatische) supermarkten en online.
** Wat in de zeef achterblijft heb je niet meer nodig en kun je bijvoorbeeld gebruiken in een smoothie.
Recept: redactie delicious. Fotografie: Gareth Morgans. Styling: Olivia Wardle. Bereiding: Lottie Covell. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pistachemeringues met romige aardbeienvulling