aantal 8 | gebak, nagerecht | moederdag, pasen | |
Bijna te mooi om op te eten, deze schuimkrans. Bijna! Bak ‘m zachtjes in de oven helemaal door en door crispy of laat het midden lekker zacht en chewy met een flinterdun knapperige buitenkant.
Kooktijd:25 minuten
Oven2 uur
Totale tijd:2 uur 25 minuten
*Rozenwater koop je bij mediterrane of midden-oosterse winkels, delicatessenzaken en goedgesorteerde supermarkten. ** Gesuikerde rozenblaadjes: klop 1 eiwit los en doop rozenblaadjes heel even in het eiwit. Wentel de blaadjes door fijne kristalsuiker en leg tot gebruik op bakpapier.
Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pistachekrans met rozenroom