aantal 10 | dessert | familietijd, feestelijk, kerst | mediterraans |
Wil je het kerstdiner eindigen met een knal? De saffraan, mango en karamel zorgen voor een ware smaakexplosie waar we allemaal stijl van achterover vallen. Daarbij zijn deze smaken een goede tegenhanger voor de zoete pavlova. Dus, geen tijd te verliezen! Ben je nog opzoek naar lekkere kerstdrankjes? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.
Voorbereiding:40 minuten
oven2 uur 30 minuten
Totale tijd:3 uur 10 minuten
Maak de meringue 2 dagen van tevoren en bewaar goed afgesloten en droog. Maak de karamel- saus 2 dagen van tevoren en bewaar afgesloten. Snijd en pureer de mango de ochtend van tevoren en zet afgedekt koel weg.
Tip: is de karamelsaus te dik? Verwarm ’m evt. au bain-marie.
Recept: Dosia Brewer. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Ajda Mehmet. M.M.V. Duikelman, Dille&Kamille en Marjoke de Heer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pavlova van saffraan met mango & karamelsaus