aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd | italiaans |
Cacio Italiano! Van buffelmelk tot geitenmelk, van zacht tot hard, van mild tot pittig en van jong tot oud; wij kaaskoppen worden ontzettend gelukkig van Italiaanse formaggio. Vooral van burrata – Italiaans voor 'boterachtig' – kunnen we geen genoeg krijgen. In deze pasta wordt de fluweelzachte bol kaas gecombineerd met een pittige tomatensaus.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* ’Nduja is een pittige, smeerbare worst, te koop bij Italiaanse delicatessenwinkels of online. Kun je geen ’nduja vinden? Gebruik dan chorizo en maal deze eerst in een keukenmachine tot een grove pasta.
RECEPTEN SAM & ELLIE STUDD. FOTOGRAFIE BEN DEARNLEY, CHRIS COURT. STYLING KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pasta met burrata