aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | italiaans |
Nu de zomervakanties ten einde lopen, proberen we weer een beetje op tijd te eten. Om dat voor elkaar te krijgen, kun je veel dingen de avond tevoren al maken. Zo kun je ook nog rustig met de kids deze parmigiana in laagjes bouwen!
Kooktijd:35 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:1 uur
koolhydraten erbij?
Serveer dan nog wat brood of een linzensalade met de rest van de rucola erbij.
zelfgemaakte tomatensaus
Fruit 1 uitje in wat olijfolie, totdat de ui zacht is. Voeg royaal knoflook, een fijngesneden wortel en stengel bleekselderij toe en bak nog 5 min. zachtjes. Voeg een blik fijngesneden tomaten met vocht toe en laat zeker 25 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout, peper en veel vers gesneden basilicum.
Recept: Janneke Philippi. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | parmigiana van gegrilde groenten