aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, feestelijk | italiaans |
Chique én comfortabel dineren? Easy! Deze risotto heeft alles wat je nodig hebt, zeker op dagen dat het weer niet fantastisch is. Romige paddenstoelenrisotto, perfect gebakken eend en rucola voor de pit. Allemaal binnen 30 minuten klaar! Voor een lekker frisse noot kan je nog wat sinaasappelschil over de risotto raspen.Ook heel lekker met eend: eendenkroketjes met heerlijke mayonaise.
Totale tijd:30 minuten
* Eendenentrecote is een nieuwe vondst van de supermarkt om de grote, dikke eendenborstenfilets van mannelijke eenden tot eenpersoonsporties te snijden. Zo gesneden is de baktijd nog sneller. Te koop bij sommige supermarkten.
Recepten, styling, bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | paddenstoelenrisotto met eend en rucola