aantal 1 | bijgerecht | vis | marokkaans | glutenvrij, lactosevrij
Dosia Brewer: “Ingemaakte vis wordt niet gekookt, maar gepekeld en daarna in azijn gelegd. In plaats van klassieke ingrediënten als jeneverbessen, koriander en dille worden voor deze makreel geurige kruiden uit Marokko gebruikt, plus een pepertje voor de pit.”Nog meer recepten met makreel? Maak deze chowder met gerookte makreel!
Voorbereiding:5 minuten
Kooktijd:30 minuten
pekelen + marineren2 dagen
Totale tijd:2 dagen 35 minuten
RECEPT: DOSIA BREWER | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: EKE MARIËN | BEWERKING: DOSIA BREWER, MINTA NICOLAÏ.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | op z’n Marokkaans ingemaakte makreel