aantal 4 | brunch, ontbijt | | |
Deze omelet met zalm en rucola behoort tot de klassiekers. Door toevoeging van citroen is dit gerecht lekker fris. Altijd een succes voor bij het ontbijt!
Voorbereiding:10 minuten
bereiden25 minuten
Totale tijd:35 minuten
Voorbereiden: kan 1-2 uur van tevoren. Klop eieren los met 1 flinke el crème fraîche en zout en peper naar smaak. Bewaar het eimengsel afgedekt in de koelkast. Verwijder het vel van de zalmfilet en verdeel de vis in kleine stukjes. Bewaar de zalm afgedekt in de koelkast.
Leuk als variatie: vervang de zalmfilet door een plak parmaham.
RECEPTEN EN BEREIDING JANNEKE PHILIPPI FOTOGRAFIE SERGE PHILIPPI, ERIC VAN LOKVEN PRODUCTIE ELLEN VAN MOL
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | omelet met zalm en rucola