aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | aziatisch |
Szechuan is een unieke peper; lekker peperig maar ook weer niet té heet. De perfecte dosis prikkel op je tong! Gebruik 'm in een marinade voor de biefstukreepjes voor wat pit. Spice it up! Geef pit aan je gerechten met deze 9 hete pepers.
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Szechuanpeper koop je bij Aziatische supermarkten. De smaak is uniek: peperig, maar niet heet, en prikkelend op de tong.
* Thaise basilicum heeft een dropachtige anijssmaak en koop je bij de meeste toko’s. Vervang evt. door gewone basilicum of dragon.
RECEPTEN WARREN MENDES FOTOGRAFIE JEREMY SIMONS STYLING DAVID MORGAN BEWERKING BAS ROBBEN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | noedelsalade met szechuanrundvlees