aantal 4 | hoofdgerecht | familietijd | aziatisch |
Kimchi: de pittige Koreaanse gefermenteerde groente die je in potten koopt bij Aziatische winkels en natuurwinkels. De smaak is rijk in umami en dus über hartig. Fantastisch in dit nasi-gerecht!Uitproberen! Zo maak je stap voor stap klassieke kimchi.
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
* Rijstolie koop je bij goed gesorteerde supermarkten, Aziatische winkels of natuurwinkels. Vervang het evt. door arachide- of zonnebloemolie. plus plaatsen Knoflookbieslook koop je bij grote supermarkten of Aziatische winkels. Vervang evt. door gewone bieslook. plus plaatsen ** Kimchi is pittige Koreaanse, gefermenteerde groente die je in potten koopt bij Aziatische winkels en natuurwinkels. de smaak is umami en dus über-hartig.
Recept: Valli Little & Warren Mendes. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: David Morgan. Bewerking: Bas Robben
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | nasi met kimchi, gebakken eieren en bacon