aantal 4 | dessert, nagerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, valentijn | belgisch, internationaal |
Jeroen Meus: ‘Met een chocoladedessert tover je gegarandeerd een glimlach op de gezichten van je tafelgenoten. Veel mensen wagen zich niet aan de bereiding van een warme moelleux, en toch is het heel eenvoudig. Mijn recept voor dit chocoladegebak met een vloeibare kern kan niet mislukken!’
Oven10 minuten
Totale tijd:10 minuten
Tip: weeg alle ingrediënten zorgvuldig af. Dat is zeer belangrijk voor het eindresultaat.
Dagelijkse kost één
In Dagelijkse kost één geeft tv-kok Jeroen Meus geweldige recepten voor alledag die iedereen kan maken. Van basisrecept voor bouillon tot een recept met een feestelijk tintje als tartaar van rode biet, appel en gerookte paling met mierikswortel.
Dagelijkse kost één | Uitgeverij J.H. Gottmer/ H.J.W. Becht BV | ISBN 978 90 230 1407 2 | € 19,95
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | moelleux van chocolade