aantal 4 | bijgerecht, brunch, brunchgerecht, hapje, hapjes, lunch, lunchgerecht, ovengerecht, voorgerecht | familietijd, feestelijk, lente, voorjaar, weekend | frans | vegetarisch
In haar favoriete seizoen hoeft Janneke niet lang na te denken als ze een etentje voor vrienden kookt. Dan zet ze Hollandse gerechten met lente-ingrediënten op tafel. Deze miniquiches zijn dus favoriet: verse asperges met een vleugje geurige daslook. Wist je dat roosteren verreweg de makkelijkste manier is om asperges te bereiden? Het geeft ze bovendien een extra volle smaak.
Voorbereiding:15 minuten
Kooktijd:50 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | miniquiches met geroosterde asperges & daslook