aantal 15 | borrelhap, hapje | feestelijk, oudjaar | chinees | lactosevrij
Zacht als een kussentje, zo hoort een bao in je mond te voelen. Je kan deze gestoomde Chinese broodjes kopen in de toko, maar we zouden delicious. niet zijn als we geen homemade versie voor je zouden ontwikkelen. Leuke uitdaging toch? Voor een vega-variant maak je de burgertjes met vers vega gehakt in plaats van half-om-halfgehakt.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:50 minuten
rijzen1 uur 30 minuten
Totale tijd:2 uur 50 minuten
* Hoisinsaus en (crispy) chili-olie of chilli-oil koop je in de ruim gesorteerde (Aziatische) supermarkt.
RECEPTEN DOSIA BREWER | FOTOGRAFIE: STUDIO UNFOLDED | STYLING: LAURA VIJSELAAR | BEREIDING: MARTINE STEENSTRA | LOCATIE: PLANTAGE ROCOCO, VELSEN-ZUID.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | mini-bao (borrelhap)