aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | marokkaans |
De Marokkaanse keuken staat bekend om ingrediënten als amandelen, abrikozen, lamsvlees en specerijen als saffraan. Tip voor vanavond: deze Marokkaanse lamskarbonades met bietjes en moghrabieh.
Kooktijd:40 minuten
Oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 20 minuten
* Rauwe bietjes koop je bij natuurwinkels of op de (boeren)markt. Moghrabieh is grote Libanese parelcouscous, te koop bij mediterrane en Midden-Oosterse winkels. Za’atar vind je bij grotere supermarkten of mediterrane of Midden-Oosterse winkels.

Meer internationale recepten vind je in delicious. proef de wereld! Leuk als culi-cadeau of lekker voor jezelf!
Recepten: Warren Mendes. Fotografie: Andy Lewis. Styling: Vivien Walsh. Bewerking: Bas Robben
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | marokkaanse lamskarbonades met moghrabieh en bietjes