aantal 12 | dessert, nagerecht, zoet | feestelijk, kerst, oudjaar, weekend | engels |
Wauw, deze trifle met madeleines en rood fruit is te gek! Het perfecte feestelijke toetje voor kerst en ideaal voor een grote groep. Je kunt de trifle ruim van tevoren maken en iedereen vindt het lekker. En dan hebben we het nog niet eens over de looks... Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Bonne Maman, het bekende Franse jammerk met rood-wit geruite deksels dat ook tijdens de feestdagen volop wordt gebruikt. Niet alleen bij je ontbijt, maar ook in taarten en toetjes. Voor dit recept gebruiken we Bonne Maman madeleines en aardbeienjam, maar je kunt natuurlijk naar hartelust variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tropische trifle met mango, passievrucht en abrikozenjam? Of ga voor een combinatie van chocolade en sinaasappel!
Kooktijd:2 uur
wachten1 uur
Totale tijd:3 uur
Tip Besprenkel de madeleines met een beetje champagne of mousserende wijn.
Tip Je kunt de trifle 1 dag van tevoren bereiden. Klop de slagroom vlak voor serveren. Of voeg een zakje Klopfix toe.

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Makkelijke trifle met madeleines en rood fruit