aantal 8 | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, feestelijk, najaar, weekend, winter | amerikaans, fusion, internationaal, italiaans |
Altijd lekker, een flink bord macaroni met kaas. Maar het kan ook anders. Wat dacht je van een echt goede mac ’n cheese, maar dan nog iets luxer zoals een lasagne? Schaamteloos afgekeken van de Amerikanen - en dan gewoon een beetje beter gemaakt. Zo doen we dat. En jij dus ook. Zin in een mac ’n cheese met meer groenten? Maak deze heerlijke versie van Janneke met broccoli en amandel!
Kooktijd:3 uur 20 minuten
oven40 minuten
Totale tijd:4 uur
* Varkensgehakt is niet overal makkelijk verkrijgbaar. Neem evt. het worstvlees uit saucijzen of neem in totaal 1 kg half-om-halfgehakt.
RECEPT: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: CHRIS COURT | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | mac ’n cheese lasagne