aantal 6 | hoofdgerecht | herfst, winter | frans |
Ga in de kookmodus en pak in het weekend eens flink uit met groot gebraad. Laat het vlees vijf uur in de oven garen. Zo verras je iedereen met de spannende smaken van deze malse varkensschouder met zoete perenchutney.
Kooktijd:40 minuten
Oven5 uur
* Maak de chutney ruim van tevoren, dan trekken de smaken goed in en is je kerstvoorbereiding easy. Chutney kun je een jaar goed houden op een donkere plek en na openen een maand in de koelkast.
* Moeite met de gaartijden van groot vlees? Lees hier tips en tricks voor verschillende bereidingen.
TIP: voor een snelle versie gebruik je delicious. perenjam met specerijen. Let op, deze is iets zoeter dan de chutney in dit recept.
Recepten: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Eke Mariën. Productie: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | langzaam gegaarde varkensschouder met perenchutney