aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, herfst, weekend | indiaas | vegetarisch
Aardse kurkuma, pittige gember, chili & kruidige komijn, fenegriek & kaneel = zo’n geurige vega-dahl vol smaak.
Kooktijd:50 minuten
* Ghee is geklaarde boter, boter zonder melkbestanddelen en water. Kerrie- blaadjes zijn blaadjes met een kerrie- smaak. Vers, uit de diepvries of gedroogd te koop. Gedroogde kerrieblaadjes hebben weinig smaak. Laat ze dan weg. Te koop bij de ruim gesorteerde supermarkt (ghee) en Aziatische supermarkt.
Recept: Phoebe Wood, Georgina Esdaile en Helena Moursellas,
Fotografie: Chris Court
Styling: Kirsten Jenkins
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kurkuma dahl met flatbread & kerrieblaadjes