aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, weekend | aziatisch, internationaal | glutenvrij, lactosevrij
Banaan in een curry? Het kan! delicious. friend Yvette van Boven maakte voor haar column Yvette kookt met fruit deze kruidige kokoscurry met gebraden kip, banaan en verse bananenrelish. Inderdaad: een curry met banaan!Ook lekker: Yvette's tarte tatin met peer, sjalot en roquefort.
Kooktijd:30 minuten
oven35 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
Recept en tekst: Yvette van Boven. Fotografie recept: Eric van Lokven. Portret fotografie: Oof Verschuren. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Bart stuart
Dit recept en nog veel meer vind je in delicious. magazine nr. 3 'Spice it up'.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kruidige kokoscurry met gebraden kip, banaan en verse bananenrelish