aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | midden-oosters |
Alle dagen zondag! Je zou het bijna denken met alle feestdagen komende tijd. Vier de zondagen met delicious.friend Janneke en haar simpele, maar verrukkelijke gerechten die net even dat extraatje hebben.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Van heel verse bosjes radijs is het blad ook heerlijk in de salade. Was het radijsloof en hak grof. De peterselie kun je dan evt. achterwege laten.
MET DILLE
Behalve knoflook en citroenrasp meng ik vaak nog een handje fijngehakte dille door het broodkruim.
Recept, styling en foodstyling: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | krokante lamskoteletjes met lentesalade