aantal 4 | bijgerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, najaar, weekend, winter | internationaal | vegetarisch
Er past een hoop lekkers bij een klassieke beef wellington, maar dit is misschien wel ons meest favoriete bijgerecht. Eenvoudig en precies in balans!Voorbereiden (kan een paar dagen van tevoren): maak in de keukenmachine pesto van de selderij, parmezaan, walnoten, knoflook en olijfolie.Voorbereiden (kan een paar uur van tevoren): schil de knolselderij, snijd hem doormidden en de helften in dunne plakken van ± 2 mm. Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Voorbereiding:15 minuten
Kooktijd:15 minuten
Totale tijd:30 minuten
bijgerecht (3-4 personen)
Voorbereiden ± 15 min. / bereiden ± 15 min.
RODUCTIE: ELLEN VAN MOL | RECEPTEN EN BEREIDING: EKE MARIËN | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING DÉSIRÉE VAN DIJK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | krokant gebakken knolselderij met bladselderijpesto