aantal 4 | hoofdgerecht | | | glutenvrij
Kreeft is een bijzonder, onalledaags ingrediënt dat zich perfect leent voor het kerstdiner. Dit recept voor kreeft met anijsboter is een van de top 15 delicious. kerstrecepten aller tijden. Een echte delicious. favoriet dus! Meer feestelijke kerstrecepten? Je vindt op deze pagina al onze kerstrecepten bij elkaar!
Voorbereiding:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
* Bestel levende kreeft op tijd bij de vis winkel, liefst een week van tevoren. Zie deliciousmagazine.nl/kreeftkoken voor kreeft koken. Heb je niet zo’n grote pan om de kreeften in de koken, dan kun je ook gekookte kreeft kopen.
* Proef de bouillon voordat je de kreeften toevoegt, hij moet goed op smaak zijn.
Voorbereiden
Maak de anijsboter 1 dag van tevoren en bereid de kreeft. Bewaar de kreeften en het vlees uit de scharen tot gebruik afgedekt in de koeling.
Meer feestelijke recepten
Dit recept is afkomstig uit delicious. nummer 12, hét kerstnummer van 2021. Meer feestelijke recepten? Bestel het nummer nu online, zonder verzendkosten.

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kreeft met anijsboter