aantal 2 | hoofdgerecht, lunchgerecht | | aziatisch, koreaans | lactosevrij, vegetarisch
Culinair schrijver en receptontwikkelaar Emma de Thouars reisde van hot naar her in Azië en verzamelde zo easy vega-recepten voor elk moment van de dag, waaronder dit recept voor Koreaanse bosuipannenkoek. Je vindt dit recept ook in haar boek Amazing Asia VEGA, de opvolger van haar eerste boek Amazing Asia. Emma: 'Door het bruiswater en de baksoda wordt dit beslag heel luchtig, terwijl de buitenkant heel knapperig is. Dat komt door rijstbloem, vervang die nooit door iets anders!'
Totale tijd:20 minuten
* Doenjang is Koreaanse gefermenteerde sojabonenpasta. Te koop bij de Oosterse supermarkt. Als je het niet kunt vinden, kun je het ook vervangen door een snuf zout.
Amazing Asia VEGA
Culinair schrijver en receptontwikkelaar Emma de Thouars reisde van hot naar haar in Azië en verzamelde zo easy vega-recepten voor elk moment van de dag.
Emma’s amazing Asia VEGA is de opvolger van haar eerste boek Amazing Asia. Ze heeft bij elk recept wel iets te vertellen en maakt dat je zin krijgt om meteen je keuken in te duiken.
Amazing Asia VEGA | Emma de Thouars | Uitgeverij Nijgh Cuisine | €29,99

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Koreaanse bosuipannenkoek uit Amazing Asia