aantal 6 | nagerecht | familietijd, weekend | |
Lekker de tijd nemen om te ontbijten, dat zouden we wel wat vaker mogen doen. Maak dit, dan vertraag je automatisch. Heerlijk! Je kunt deze crêpes ook serveren als brunchgerecht of dessert. Ze zijn makkelijk van tevoren te bereiden, samen met de ahornricotta. De crêpes piep je dan weer even op in de magnetron of onder folie in een lauwe oven.Of ga voor de hartige versie met geitenkaas en spinazie!
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Arrowroot of pijlwortelpoeder wordt gebruikt om het beslag wat te binden. Je koopt het bij de toko of natuurwinkel. Of vervang het door aardappelzetmeel.
Recepten: Valli Little. Fotografie: Brett Stevens. Styling: David Morgan
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kokoscrêpes met ahornricotta en aardbeien