aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, herfst, najaar, weekend, winter | frans, internationaal | glutenvrij
Groente van de koude grond zijn in de winter favoriet! Kool als rode en witte kool, savooie- kool, boerenkool, cavolo nero, broccoli: we lusten het allemaal. Ook maken we ruimte voor winterwortel, knolselderij, pastinaak, pompoen en bietjes. Deze puree met roodbaars geef je een extra hartige smaak door met de sjalot en dragon nog 75 g chorizo- of pancettablokjes mee te bakken.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
RECEPTEN: JANNEKE PHILIPPI | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: YVONNE JIMMINK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | knolselderij-pastinaakpuree met roodbaars & dragonboter