aantal 4 | hoofdgerecht | | frans |
Om de show te stelen hoef je heus geen uren in de keuken te staan. Deze hartige clafoutis ziet er prachtig uit en staat binnen een uurtje op tafel. Enne… dankzij de brie en pecannoten missen je eters hun vlees of vis écht niet!
Voorbereiding:10 minuten
Kooktijd:10 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:45 minuten
TIP: Ronde vormen met bakpapier bekleden, gaat het makkelijkst als je het bakpapier eerst nat maakt onder de koude kraan en verfrommelt. Haal het papier voorzichtig uit elkaar, je kunt het nu makkelijk vormen.
Recepten: Yvette van Boven. Bereiding: Bart Stuart. Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Desiree van Dijk
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kleine spinazieclafoutis met brie en pecannoten