aantal 4 | hoofdgerecht | | | glutenvrij, lactosevrij
Twee keer marineren is dubbel zoveel smaak! Eerst marineer je de kip met olie en citroen – daar wordt-ie supersappig van – en net voor het roosteren smeer je 'm nog een keer in met allerlei geurige specerijen. Over een smaakbom gesproken! En omdat je alles op één bakplaat maakt, is de afwas een eitje. Bekijk ook: kip uit de oven: de 21 beste recepten
Kooktijd:20 minuten
oven1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 50 minuten
* Op deliciousmagazine.nl/kipvlinderen zie je hoe je een kip vlindert.
RECEPTEN: DOMINIC SMITH | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kip met venkel, snijbiet en aardappels