aantal | bijgerecht | | koreaans |
Kimchi is het toverwoord van onze zeitgeist: het is zo fris dat het een beetje bubbelt op je tong, de zure umami-smaak maakt elk gerecht een beetje lichter en lekkerder én het combineert fan-tas-tisch goed met kaas. Met dit recept maak je de gefermenteerde groente helemaal zelf, zodat je altijd een kimchi-tosti kunt bouwen, een kimchi-focaccia, een pasta met kimchi... of sla de fusion over en zet kimchi op tafel als onderdeel van een klassieke Koreaanse banchan.
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Vervang evt. door Thaise vissaus.
** Te koop bij online shops met Koreaanse producten of laat het weg.
*** Vervang evt. door grove chilivlokken of pul biber (Turkse winkel).
Recept: Yokiyo. Bereiding: Jaymz Pool. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jan Willem van Riel. Productie: Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kimchi – gefermenteerde Chinese kool