aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd | |
Zet in plaats van spaghetti of tagliatelle ook eens deze gnocchi met kikkererwten op tafel! De harissa-zalmforel, gember en komijn geven pit aan dit heerlijke familiegerecht.Gnocchi is ook erg lekker in Italiaanse minestrone. Hier vind je het recept.
Voorbereiding:35 minuten
Oven12 minuten
Totale tijd:47 minuten
* Sakura-cress smaakt naar radijs, te koop via koppertcress.nl en bij groentewinkels.
tip: Deze gnocchi is vrij compact. Halveer voor een luchtiger versie de hoeveelheid kikkererwten en gebruik er 400 g gekookte kruimige aardappels voor in de plaats.
Recepten: Warren Mendes. Fotografie: Alicia Taylor. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Minta Nicolaï
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kikkererwtengnocchi met harissa-zalmforel