aantal 12 | dessert, zoet | feestdagen, feestelijk, kerst | frans |
Bûche de noël is een traditionele opgerolde cake in de vorm van een boomstam, die vooral in Frankrijk rond kerst wordt gebakken. Deze variant van bak-expert Rutger is gevuld met luchtige koffie-chocoladeganache en gul gegarneerd met chocoladeschotsen.
Voorbereiding:1 uur
Kooktijd:12 minuten
opstijven1 dag
Totale tijd:1 dag 1 uur 12 minuten
VOORBEREIDEN
Je kunt deze cake tot 2 dagen eerder maken en goed afgedekt in de koelkast bewaren. Bestrooi pas vlak voor het serveren met cacaopoeder.
RECEPT RUTGER VAN DEN BROEK FOTOGRAFIE SASKIA LELIEVELD PORTRET ERNIE ENKELAAR STYLING NICOLE DE WERK
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | KERSTBOOMSTAM (bûche de noël)