aantal 8 | bijgerecht, brunchgerecht, hapje, hapjes, lunchgerecht | kerst | italiaans |
Begin jij dit jaar het kerstdiner met dit waanzinnige kerstboombrood met mozzarella, pesto en chorizo? Geloof ons: je krijgt er geen spijt van. De redactie kon er niet van afblijven en hij is ook ideaal om van tevoren te maken. Het perfecte borrelbrood voor tijdens kerst. Ja, dit kerstboombrood is een winnaar. Tip: Maak het deeg een dag of paar uur van tevoren en laat de bolletjes een nacht bedekt in de koelkast rijzen. Leg dan pas de mozzarella ertussen en bak vlak voor het serveren af zodat hij warm geserveerd kan worden.
Kooktijd:1 uur 15 minuten
Rijzen2 uur
Totale tijd:3 uur 15 minuten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Kerstboombrood met mozzarella, pesto en chorizo