aantal 8 | hoofdgerecht | doordeweeks | scandinavisch |
Alles wat in Scandinavië groeit en bloeit, doet het ook in Nederland uitstekend. Veel beter dan bijv. ‘mediterrane’ ingrediënten die volop zon nodig hebben voor een goede smaak. Vier de zomer dus met kabeljauw in een pakketje.
Kooktijd:15 minuten
Oven15 minuten
Totale tijd:30 minuten
TIP: De groente kun je een dag van tevoren voorbereiden. De pakketjes kun je evt. ook de ochtend van tevoren voorbereiden, maar doe er nog geen zout, peper, kruiden en visfond op en bewaar ze in de koelkast.
* Er is verantwoord gevangen kabeljauw te koop bij sommige viswinkels. Kijk op goedevis.nl of neem schelvis-, koolvis- of pollockfilets.
Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Foodstyling: Bart Stuart. Recept: Eke Mariën. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kabeljauw ‘en papillote’ + jonge groenten