aantal 4 | hoofdgerecht | familietijd, winter | frans |
Kaasfondue: het doet ons altijd een beetje denken aan zo’n retro-oranje fonduepan op tafel waar je vroeger met de hele familie omheen zat. Dat kan natuurlijk ook wat moderner en meer ‘delicious.’! Maak deze kaasfondue van emmentaler en beaufort.
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
Tip: ook lekker bij een fondue zijn geblancheerde seizoensgroenten, zoals wortel, pastinaak, spuitjes, stukjes biet, etc., om ze in de fondue te dopen. Of geef er een groene salade bij.
* Als je geen beaufort kunt krijgen, vervang hem dan evt. door Comté of een pittige Goudse kaas.
Recept: Eke Mariën. Fotografie: Eric van Lokven en Janine Couperus. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kaasfondue van emmentaler en beaufort