aantal | bijgerecht, borrelhap, snack | | turks |
Karsu: 'Luister dan… wijk NIET van dit recept af! Ik ben mijn hele leven al op zoek naar het PERFECTE hummusrecept, ben er zelfs speciaal voor afgereisd naar Libanon en Jordanië. Elke dag en nacht op de beste plekjes hummus besteld en o zo zitten smullen. De leukste gesprekken gehad met ambitieuze jonge chef-koks die hun hummus vaak een hippe fusion-lift geven. Maar de basishummus blijft natuurlijk hetzelfde. Hummus is hummus. I think I got it now! Er zijn een paar trucjes die ik altijd gebruik voor de smeuïgste, zachtste en romigste hummus. Als je nu al niet gaat watertanden… Maar wacht, stop, we maken het ook iets interessanter, we doen er pastırma, Turkse pastrami, op. En we maken het af met geroosterde pijnboompitten en gesmolten boter, because, why not! :D'
Uit Karsu's Kitchen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hummus met Turkse pastrami