aantal 6 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend | |
Je bent de koning te rijk met een vriezer vol homemade diepvriesmaaltijden. Heerlijk comfortfood waarmee je zeker weet dat je goed zit! Het vraagt een beetje tijd en voorbereiding, maar dan heb je ook écht wat. Probeer maar eens deze goulashpastei met crunchy filodeeg, je toekomstige jij zal je dankbaar zijn!Of ga vandaag voor de snelle optie en maak deze vega goulashsoep met miso & kikkererwten. Staat binnen 30 minuten op tafel.
Voorbereiding:50 minuten
Kooktijd:2 uur 30 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:3 uur 40 minuten
Zo maak je ze van tevoren:
Recepten: Tracy Rutherford. Fotografie: Al Richardson. Styling: Kirsten Wilson. Bereiding: Lucy Busuttil. Bewerking: Bas Robben
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | goulashpastei met crunchy filodeeg