aantal 6 | hoofdgerecht | herfst, najaar, weekend | nederlands |
Droge worst is een fijne hartige snack, maar ook ideaal als smaakmaker in soep en stoofgerechten, vooral in combinatie met peulvruchten. Kom maar door met de herfst!
Kooktijd:20 minuten
Stoven1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 50 minuten
* Te koop bij groente- en natuurwinkels of op de boerenmarkt. Vervang evt. door selderijknol, bleekselderij of bloemkoolroosjes.
Recepten, bereiding & Tekst: Eke Mariën. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Illustraties: Istock. Productie: Ellen van Mol. m.m.v. Slagerij Louman (landsmeer), slagerij de wit (Amsterdam)
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gevulde peterseliesoep met gedroogde worst