aantal 4 | brunch, brunchgerecht, lunch, lunchgerecht, picknick | familietijd, picknick, vakantie, voorjaar, weekend, zomer, zomers | italiaans, nederlands | vegetarisch
Wij krijgen spontaan zin om te picknicken van deze zalige gevulde bollen! Verpak ze na het bakken in aluminiumfolie en wikkel ze daarna nog in een doek. Hup, op de fiets naar het park en daar heerlijk smullen van een lauwwarme geitenkaas-tomaatbol.Meer brood met geitenkaas? Probeer deze kruidige geitenkaasbolletjes!
Kooktijd:25 minuten
oven20 minuten
Totale tijd:45 minuten
RECEPTEN, STYLING EN BEREIDING: JANNEKE PHILIPPI | FOTOGRAFIE: SERGE PHILIPPI | BEWERKING: TRUDELIES SCHOUTEN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gevulde geitenkaas-tomaatbollen uit de oven