aantal 4 | hapje, voorgerecht | feestelijk | aziatisch |
Dumplings zijn het perfecte hapje voor de feestdagen. Ook voor onverwacht bezoek. Maak een flinke portie, vries ze in en als je ze nodig hebt, stoom je ze in een paar minuten gaar. Helemaal handig als je kokend water zo uit de Quooker-kraan kunt tappen.Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Quooker.
Voorbereiding:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan in combinatie met een CUBE nu ook gekoeld en bruisend water. Een Quooker is energiezuinig, duurzaam en bespaart tijd én ook ruimte op het aanrecht. Dankzij een goed doordacht bedieningssysteem is Quooker de meest veilige kokend watervoorziening voor de keuken. Stel zelf heel gemakkelijk jouw ideale Quooker samen. Kies je kraan, gewenste finish en reservoir en ervaar zelf het gemak van Quooker in de keuken!
*Diepvries wonton- en gyozavellen zijn te koop in de ruim gesorteerde supermarkt of bij de Aziatische supermarkt. Voor deze dumplings kun je beide soorten deeg gebruiken, maar knip vierkante velletjes met een schaar bij tot een rondje.
Recept: Dosia Brewer. Fotografie: Didier van der Heijden. Styling: Inge Pouw. Bereiding: Jankees Roggeveen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gestoomde dumplings met zoete chili-dipsaus