aantal 4 | hoofdgerecht | | spaans |
Zo'n lekker-op-alles-saus: romesco! De Spaanse amandelsaus krijgt hier een groene metamorfose dankzij chili's en verse kruiden. Maak er vooral een beetje extra van, want dit smaakt niet alleen goddelijk op gestoofde inktvis, maar ook bij aardappeltjes met pimentón, of geblakerde prei. Tip: Lactose- en glutenvrij? Neem lactosevrije chorizo en bouillontabletten en vervang het zuurdesembrood door glutenvrijbrood.Stoofkriebels gekregen? 14x heerlijke stoofgerechten
Kooktijd:1 uur 20 minuten
stoven1 uur 15 minuten
Totale tijd:2 uur 35 minuten
* Koop één stuk chorizo of kleine chorizo-worstjes.
RECEPTEN: MATT MORAN | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gestoofde calamari met pikante, groene romesco